torsdag 21 maj 2015

Gestaltning 3

Här är den tredje och sista gestaltningen :)
Enjoy :)



The End



Medverkande:

Caroline Thor
Amanda Strand-Johansen
Ida Nilsson
Hanna Arkteg
Amy Arkteg &
Sofia Sundström

Kopplingar och inspiration:


Skolverket (2014). Främja, förebygga, upptäcka och åtgärda: Hur skolan kan arbeta mot trakasserier och kränkningar. Stockholm: Skolverket. S. 90-91.

Skolverket (2012). Arbete mot diskriminering och kränkande behandling. Skolverkets allmänna råd. Stockholm: 
Skolverket. S. 22 och s. 36.

Thors, C. (2007). Utstött- en bok om mobbning. Stockholm: Lärarförbundets förlags.47-48. s. 53


14 kommentarer:

  1. Så bra att det blev ett lyckligt slut här! Annars hade jag inte kunnat sova :-). Kul att ni lyckats göra något så spännande med enkla medel (som det verkar) och som faktiskt går att göra med era elever sen, men det har väl sagts tidigare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blev allt ett lyckligt slut till sist :D Det var en väldigt bra och smidig app, lätt att använda och går absolut att arbeta med denna tillsammans med eleverna :) Vi kommer att lägga ut vad appen heter i ett inlägg som kommer upp inom en snar framtid :)

      Radera
  2. Vilken gullig gestaltning :) tur att det löste sig i slutet.

    SvaraRadera
  3. Volken fin gestaltning ni har gjort. Bra jobbat. Vad är det för app? / Malin M

    SvaraRadera
  4. Va bra att slutet blev lyckligt! så rolig ide! jag ställer samma fråga som Malin, vad har ni använt er av för program? Det här skulle man verklige vilja göra med sina elever.

    SvaraRadera
  5. Vilken bra gestaltning ni har gjort och vilken tur att det slutade lyckligt.

    SvaraRadera
  6. Bra gestaltning! Alltid härligt med ett lyckligt slut.

    SvaraRadera
  7. Jättefin gestaltning, alla tre delar, som symboliserar vardagliga företeelser i skolan och så viktigt att diskutera. Man hoppas på att alla dessa historier har ett lyckligt slut:) tur att er har det. Även jag är intresserad av appen, kul att ni lägger ut den så vi får ta del av den.

    SvaraRadera
  8. Fin gestaltning! Tycker att det är tydligt och bra kroppsspråk genom samtliga av era gestaltningar, vilket gör det hela lite roligare även om det är ett tråkigt ämne ni gestaltar:) Och väldigt skönt med ett lyckligt slut! / Sandra J

    SvaraRadera
  9. Vad bra att det blev ett lyckligt slut. Bra koppling till litteraturen. /Elisabet L

    SvaraRadera
  10. Skönt med ett lyckligt slut! Jag tror precis som ni visar att alla mår bättre av att vara snälla och att när de ser att den här tjejen blir glad när hon får vara med och leka så blir de också glada!
    Bra jobbat!!
    // Jessica Wehlin

    SvaraRadera
  11. Fina gestaltningar! Kul att följa :) Man ser vilken skillnad det gör när man som lärare engagerar sig i att lösa dessa situationer..Som flera andra har skrivit mår vi alla bättre av att vara snälla och ingen vill nog vara elak egentligen..därför borde det alltid finnas lösinngar.

    SvaraRadera
  12. vilken härlig serie! och att allt slutade så bra :) håller med tror alla mår bättre av att vara snäll och de blir glada när de kan göra någon annan gla / Nathalei eriksson

    SvaraRadera
  13. Bra gestaltning :) Tycker alla delar vart bra där ni visa på hur fel det kan bli om en lärare inte finns till hjälp och vad skillnaden kan bli med lärarens stöd. Det visar också på hur svårt det blir att uppmärksamma situationer där läraren inte är i närheten, och hur illa det faktisk går till då.

    SvaraRadera